Тарологія це

Тарологія як наука та традиції ворожінь

Тарологія – це наука або старовинна традиція ворожіння, успадкована від китайського, індійського та єгипетського фольклору. Вперше розклади на Таро використовували в Італії, в середні віки, потім вони поширилися по всьому середземноморському басейні. Це чудовий спосіб спілкуватися з невидимими силами та силами несвідомого. Колода Таро складається із набору зображених фігур на картах, які символічно характеризують різні сфери життя. Це загадкова гра, яка знайомить нас із несвідомим та вищими силами, які можуть спрямовувати нас.

Тарологія – лженаука?

У світі існує безліч суперечок, адже багато хто вважає тарологію лженаукою. Також часто виникає питання, чи належать різні техніки ворожіння до сфери науки. Якщо сумнів блукає з приводу цих технік гадального мистецтва, слід визнати, що Тарологія виділяється з натовпу, щоб бездоганно утвердитися як наукова дисципліна. Це мистецтво пророцтва вимагає, щоб той, хто його практикує, мав певні здібності, включаючи інтуїцію. Адже, карти Таро є лише візуальною підтримкою уяви, проекцій, оман, видінь чи інтуїції. Таролог, без зв’язку з невидимими силами та інтуїцією, ніколи не побачить у картах нічого, крім примх своєї уяви, за які шарлатани завжди змусять вас дорого заплатити. У кращому разі розклади на Таро — лише «засіб передбачень», більш менш ефективний залежно від того, хто його використовує. Тому важливим є не Таро, а досвідчений Таролог. Розклад карт Таро без інтуїції та досвідченого Таролога подібний до ножа без ручки з відсутнім лезом: він створює тільки ілюзії і абсолютно марний. Суть тарології полягає у розшифровці майбутніх подій на основі досконалого розкладу карт Таро. А це вимагає певної концентрації з боку Таролога, перед яким стоїть важка місія з визначення кожної картки, а також їх тлумачення. Для цього необхідні певні правила, яких повинен дотримуватись Таролог.

Тарологія не просто забобони

  • Тарологія – це мистецтво.

Фактично, будь-яка наукова дисципліна вимагає, щоб її послідовник насамперед повірив у предмет, щоб не підходити до цього мистецтва передбачення без переконання, не використовувати його як крайній захід або навіть повсякденний тягар. Отже, це чудовий спосіб досконало вивчити особу людини, з якою проводять консультації. Іншими словами, Таролог повинен мати велику чуйність, тим більше що при зверненні до карт він зіткнеться з досить складними ситуаціями.

  • Тарологія є галуззю окультних наук.

Тарологія – це результат емпіризму, який породив інші наукові дисципліни, такі як астрологія або навіть астрономія. Говорячи про окультизм, важливо відзначити, що ворожіння проводиться у дещо обмеженому просторі. Це означає, що Таролог повинен зберігати спокій та чітке розуміння того, що відбувається від початку до кінця консультації, щоб визначити потреби свого консультанта. Його такт буде важливим внеском при оголошенні результатів консультації, будь то хороші чи погані новини.

  • Тарологія пов’язана з психологією.

Дійсно, Таролог повинен прийняти позицію психолога, щоб змусити пацієнта безбоязно розпочати ритуал тарології. Отже, він має насамперед провести порівняльне дослідження фізіономії свого пацієнта. Ця операція дозволяє Тарологу намалювати перші елементи аналізу, перш ніж поринути у саму консультацію.

Як працює сеанс читання Таро?

Кожна з карток Таро має різне значення: езотеричне, астрологічне, символічне та нумерологічне. Тарологи довільно копаються у цих значеннях. Залежно від того, в якому порядку та положенні з’являються карти, і в залежності від конкретної техніки, вони передбачають невдачу чи успіх у коханні, здоров’ї чи бізнесі. Давайте розглянемо основні кроки розкладу карток Таро:

  1. Перший крок – перетасувати карти та подумати над питанням, на яке ви хочете отримати відповідь.
  2. Потім ми вибираємо карти відповідно до встановленого розкладу, і ми маємо відповіді, які з’являються з них, пояснені людиною, яка робить розклад.

Важливо не зневажати атмосферу перед розкладом Таро і під час розкладу, щоб сприяти розумовому та фізичному розслабленню. Немає необхідності у великому налаштуванні, достатньо кількох свічок та досвідченого Таролога, який зможе привернути до себе.

Навіщо звертатися до карт Таро?

Таро пропонує новий кут зору, інший погляд на ситуацію. Він дозволяє вам отримати впевненість у своїх діях перед певними труднощами, надаючи інформацію про поточні або майбутні події, щоб краще їх розуміти.

Карти Таро — швидше за все, слід розглядати як дзеркало, яке відображає реальність такої, якою вона є, звідси й важливість дотримання своєї інтуїції. Таким чином, за допомогою розкладу карт Таро, у вас є інструмент, який навмисно стимулює самоаналіз людини та допомагає побачити ситуацію з різних боків. Оскільки в повсякденній рутинній роботі ми не часто зупиняємось і ставимо собі правильні запитання.

Виберіть мову сайту

RU UA